Thursday, March 17, 2022

Uppsatsämnen för högre utbildning

Uppsatsämnen för högre utbildning



Översynen av högre utbildning. President Johnson erkände tidigare... Uppsatsämnen för högre utbildning ämnen om skollagar och policyer Användningen av elevcentrerade bedömningar i U. Referenser Altbach, P. Det händer de bästa eleverna och kan hända dig. Lagstiftning som kräver större ansvar för distansutbildningsprogram har varit i lagstiftarnas sikte i flera år.





Uppsatsämnen om utbildningens innehåll



Många studenter älskar att skriva uppsatser om hur skolor och universitet ska se ut: det här är en unik möjlighet att uttrycka sina åsikter om vad som gör en del av deras liv utan att gå på ett rally. Tyvärr har ämnen för högre utbildning mycket att säga kan spela mot dig den här gången, eftersom du riskerar att skriva en uppsats som saknar fokus och därmed har undergångschanser för ett A. Här är några bra uppsatsämnen om utbildning som hjälper dig att välja fokus och skriva en utmärkt uppsats. Hur skolan främjar patriotism och om den borde se argument och granskning av kvalitetskällor i artikeln om patriotism essä. Ska idrott vara ett obligatoriskt ämne? Bör kodningsspråket vara ett obligatoriskt ämne?


Bör eleverna endast läras ut de personliga liven för framstående personer från det förflutna eller deras prestationer? Alternativt bör lärare tysta negativa egenskaper, handlingar eller vanor hos nationella hjältar? Ska staten bättre satsa på små klasser eller bonusar till lärarna ämnen för högre utbildning i stora? Granskning av trovärdiga källor om ämnet. Uppsatsämnen om utbildning är det bästa valet om du måste skriva en uppsats som innehåller exempel från din egen erfarenhet eller personliga berättelser. Du kan välja att skriva om den fråga du redan har bildat dig en uppfattning om. På så sätt hjälper uppsatsen dig att visa dina åsikter om utbildningspolicyer eller -praxis och ta ställning för eller emot dem. Men hoppa inte över de frågor du aldrig har tänkt på.


När du väljer ett ämne, överväg inte vad du tycker är lätt att skriva om, utan vad som kommer att vara intressant att läsa om. Kontrollera din inkorg – checklistan måste vänta på dig där! Om det inte hamnade i den läskiga skräppostmappen... Essäämnen om organisationen av utbildningsprocessen 1. Kan onlineutbildning vara kompatibel med en traditionell? Bör föräldrar ha en aktiv roll i utbildningen av sina barn? Ska eleverna få ämnen för högre utbildning datorer och surfplattor i klasserna? Bör videospel användas i utbildningen? Bör elever åläggas att bära uniform?


Är enkönade klasser bättre än blandade? Påverkar klassstorleken en lärares effektivitet? Bör elever skickas till nästa årskurs även om de inte klarat det nuvarande? Ska eleverna få mer eller mindre läxor än vad de gör idag? Ska betyg finnas? Är högre utbildning värd sitt värde? Uppsatsämnen om utbildningens innehåll Ska ett främmande språk vara ett obligatoriskt ämne i skolan? Hur skolan främjar patriotism och om den ska se argument och genomgång av kvalitetskällor i artikeln om patriotism essä Ska eleverna läras maskinskrivning istället för att skriva? Ska det finnas föräldraklasser i skolan eller universitetet? Bör eleverna ha sexualundervisningsklasser? Uppsatsämnen om statlig politik i relation till utbildning Bör det finnas en obligatorisk utbildning som finansieras av staten?


Ska högre utbildning finansieras av staten? Ska det finnas idrottsstipendier? Ska hemundervisningen styras av staten? Borde skolor vara ämnen för högre utbildning för elevers dåliga prestationer? Bör skolmenyer regleras? Uppsatsämnen om skolans lagar och policyer Bör det finnas någon reglering av nätmobbning? Ska lärare eller säkerhetspersonal vara beväpnade? Ska skolor få testa elever på droger? Ska skolor reglera vad eleverna tar med sig till lunch? Bör skönhetstävlingar tillåtas i skolan? Bör offentliga böner eller diskussioner om religion förbjudas i skolan? Tips Uppsatsämnen om utbildning är det bästa valet om du måste skriva en uppsats som innehåller exempel från din egen erfarenhet eller personliga berättelser.


Ja, ämnen för högre utbildning mig checklistan och enstaka användbart innehåll och erbjudanden. Tack! Dela denna berättelse, ämnen för högre utbildning, Välj din plattform! Om författaren: Nataly, ämnen för högre utbildning. Hej, jag heter Nataly och älskar att engagera mig, passa för ändamålet och skriva till perfektion, ämnen för högre utbildning. Välkommen att kontakta mig för att arbeta med mig, föreslå ämnesidéer eller ge feedback på Make a Stand - projektet som jag passionerat odlar i mer än 3 år nu, ämnen för högre utbildning. Uppsats om sociala medier: Ämnen, idéer och trovärdiga källor 11 oktober, ämnen för högre utbildning, Kontroversiella medicinska ämnen för en uppsats 26 juli, filosofi och etik Uppsatsämnen 26 juli, uppsatsämnen om utbildning 26 juli, ämnen för högre utbildning, Argumenterande ämnen om teknik 26 juli, Essay Introduction Paragraph: Essential Elements and Examples 17 april, Bli bättre på att skriva uppsatser med dessa 10 tips från professorer 6 mars, Easy Guide to Writing a Critical Reflection Paper on an Article or a Book 28 februari,





disposition för beskrivande uppsats



Ska det finnas en av staten finansierad obligatorisk utbildning? Ska högre utbildning finansieras av staten? Ska det finnas idrottsstipendier? Ska hemundervisningen styras av staten? Bör skolor stå till svars för elevers dåliga prestationer? Bör skolmenyer regleras? Uppsatsämnen om skolans lagar och policyer Bör det finnas någon reglering av nätmobbning? Ska lärare eller säkerhetspersonal vara beväpnade? Ska skolor få testa elever på droger? Ska skolor reglera vad eleverna tar med sig till lunch? Bör skönhetstävlingar tillåtas i skolan? Bör offentliga böner eller diskussioner om religion förbjudas i skolan? Tips Uppsatsämnen om utbildning är det bästa valet om du måste skriva en uppsats som innehåller exempel från din egen erfarenhet eller personliga berättelser.


Ja, skicka mig checklistan och enstaka användbart innehåll och erbjudanden. Tack! Dela den här berättelsen, välj din plattform! Om författaren: Nataly. Hej, jag heter Nataly och älskar att engagera mig, passa för ändamålet och skriva till perfektion. Välkommen att kontakta mig för att arbeta med mig, föreslå ämnesidéer eller ge feedback på Make a Stand - projektet som jag passionerat odlar i mer än 3 år nu. Uppsats om sociala medier: Ämnen, idéer och trovärdiga källor 11 oktober, kontroversiella ämnen Specialpedagogik Ingenting kan uppmärksamma ditt forskningsprojekt mer än att välja från ett av dessa kontroversiella ämnen inom utbildning. Se bara till att kontrollera att det finns gott om resurser tillgängliga: Bör den federala regeringen minska finansieringen för specialpedagogiska program som inte når inlärningsstandarder?


Hur ofta ska specialpedagogiska program utvärderas för effektivitet? Ska stora teknikföretag som Apple och Microsoft få kredit för att de donerat till specialpedagogiska program? Specialpedagogiska fysiska aktiviteter och deras inverkan på elevers lärande. Bör den federala regeringen tillhandahålla privat säkerhet till elever i specialpedagogiska program? Heta ämnen i utbildning för högskolestudenter Denna lista över forskningsämnen inom utbildning representerar de senaste debatterna inom området och kommer att sätta din studie i spetsen för den akademiska diskussionen: Bör regeringen finansiera privata företag för att tillhandahålla säkerhet i skolor? Högskolekurser och de negativa effekterna på slutförandegraden.


Varför har fall av sexuella övergrepp ökat i USA trots försök att minska riskerna? Sexualundervisningsämnen för doktorander Dessa avhandlingsämnen inom utbildning om ämnet sex flyttar gränserna för vad vi har lärt oss tidigare och kommer att ligga i framkant av vad som är ett viktigt ämne framåt: Beskriv det positiva och negativa med sexualupplysning hos mellanstadieelever. Varför har olika länder olika syn på grundläggande sexualundervisning? Vilken är den lämpliga åldern för att bedriva sexualundervisning för tonåringar och bör regeringen besluta om lagar angående denna fråga? Ska försäkringsbolag ge full täckning för preventivmedel? Vilken ålder är lämplig för att tonårsflickor ska få tillgång till p-piller?


Åtgärdsforskning i utbildningsämnen Vissa av dessa idéer är utformade specifikt för ämnen med utbildningsdebatt. De kan fortfarande användas för skrivna arbeten men tilltalar dem som har i uppdrag att presentera forskningsämnen om utbildning inför en publik: Collaborative learning as a model for improving English proficiency. Vilka effekter har lärare på ESL-elever när lärare läser högt i klassen? Lärande av främmande språk i ett allt mer globaliserat samhälle. Spelliknande aktiviteter och deras effekt på att öka elevernas deltagande. Hälsoutbildningsämnen för gymnasieelever Oron för hälsa under de senaste månaderna har stärkt patientutbildningsämnen globalt.


Forskningsämnen inom utbildning inom detta område är alltid intressanta, så här är idéer att överväga inom detta område: Hur bidrar livsförbättring till att förbättra hälsan för äldre som har placerats i äldreboenden? Förhindrar en bättre förståelse för spridningen av Corona-viruset dödsfall? Ska gymnasieelever sättas i karantän i efterdyningarna av en pandemi och i så fall hur länge? Hur viktig är utbildning i munhälsovård bland tonåringar från låginkomstsamhällen? Vilka är de sociala konsekvenserna av att införa sexualundervisning för 6:e ​​klassare och hur påverkar detta antalet oplanerade graviditeter hos tonåringar?


Free College Tyvärr finns det inte mycket litteratur om idén om 2 år gratis college. Det finns säkert många länder, som de i Skandinavien, som erbjuder sina medborgare gratis högre utbildning. Ändå har det inte funnits mycket i vägen för fallstudier om fördelarna med att erbjuda två års gratis college. Det mesta av kunskapen i ämnet härrör från efterfrågeteori, som säger att kostnad är ett hinder för köp. Detta gäller särskilt när mycket av högskoleutbildningen är inramad i termer av kostnads-nyttoanalys. Detta är helt klart ett område där det finns behov av ytterligare studier, eftersom det finns så lite direkt litteratur om ämnet. Studien fokuserar på sambandet mellan familjens storlek, familjens resurser och finansiering för utbildning.


Det finns många fall där familjestruktur... Referenser Barrow, L. Vol 2 4 Behrman, J. Journal of Political Economy Vol. Översynen av högre utbildning. Samhällsmässig och ekonomisk tillväxt genom utbildning Inledning Den roll som högre utbildning spelar när det gäller hållbar samhällelig och ekonomisk tillväxt blir mer betydande år efter år, ett fenomen som kommer att fortsätta under de kommande decennierna. Högskoledomänen kan uppfattas vara i fokus för såväl kunskap som dess tillämpning. Det är en enhet som i hög grad bidrar till ekonomiska framsteg genom att använda avancerade förbättringsmöjligheter och främja innovation.


Denna domän har allmänt beskrivits som en av huvudfaktorerna som är ansvariga för välstånd, prestationstillväxt och konkurrenskraft. I linje med Unescos FN:s organisation för utbildning, vetenskap och kultur, utgör den högre utbildningens sociala roll å ena sidan en koppling mellan universitetens utbildningsmässiga och intellektuella bidrag och... Bibliografi Afridi, Mehnaz. Argumenterande uppsats En av de stora och utmanande reformerna inom dagens högre utbildning är föreställningen om säkra utrymmen för studenter. Även om begreppet säkra utrymmen är mångfacetterat kommer det i denna artikel att användas för att betyda att eleverna skyddas från ideologiska aspekter som anses vara hotande för eleverna, vare sig det är religiös ideologi, eller ideologi mot minoriteter eller marginaliserade studentgrupper Rose; Guterl.


Åsikten i detta dokument är att säkra utrymmen inte har någon plats på campus, och skälen som stöder denna åsikt presenteras i den här artikeln. Konceptet med säkra utrymmen inom institutioner för högre utbildning bygger på avdelning IX och lagen om könsdiskriminering av... Verk som citeras Guterl, Matthew Pratt. 29 augusti anses säkra utrymmen vara en nödvändighet och en integrerad del av att skydda studenter på campus Levinovitz, Alan. säkra utrymmen hjälper till att skapa en känsla av gränser för religiös fanatism inom campus, vilket ökar säkerheten Rose, Flemming.


Uppdaterad 12 juni, säkra utrymmen kan skapa restriktioner för elevers tillväxt och toleransnivåer eftersom interaktioner med olika sinnade människor är begränsade Zhang, Yue och Mansouri, Kavahn. 22 november, How to Make a Career Path Plan Mission or Purpose Jag uppfattar att mitt syfte i livet är att tjäna andra genom att använda min träning, erfarenhet, kunskap, färdigheter och talanger och tillämpa dem på ett sätt som hjälper andra att nå sina mål. Denna uppfattning är baserad på min erfarenhet som ledare inom militären, där jag har gett en stor del av mitt liv i tjänst för mitt land.


För mig finns det inget bättre kall än att tjäna andra, att ställa sig till tjänst för ett land, en organisation, en grupp, familj, vänner eller samhälle. Personlig arbetsfilosofi Min övertygelse om mig själv, människor och arbete är att vi alla är här för att arbeta. Jag sitter inte och drömmer om semester och tänker på hur jag inte kan vänta på att arbetsklockan ska ringa så att jag kan gå hem, sitta i soffan och... Detta arbete handlade främst om aktuella och ganska specifika frågor som dyker upp på högre utbildning i ljuset av globaliseringen. Den gjorde inga försök att ge begreppsmässiga förtydliganden om globaliseringen och gick istället längre än genom att helt enkelt hävda det nuvarande behovet av att utöka utbildningssystemen dikterat av den intensifierade uppmaningen till högre utbildning.


Arbetet är starkt fokuserat på specifika frågor som privatisering av universitet samt konsekvenserna av demografiska förändringar på utbildningssystemen. Arbetet avslutas med att ge rekommendationer om hur man kan gå till väga för dessa frågor genom att presentera rekommendationer från experter inom området utbildning och världsekonomi. Den här artikeln kan faktiskt användas som en språngbräda för mer fokuserade, inskränkta forskningsarbeten. Även om de är korta, kan de tillhandahållna rekommendationerna utforskas ytterligare till förmån för handlingsbar forskning. McPherson, M. Globala frågor inom högre utbildning: vad amerikanska högskolor bör veta. Följaktligen har många länder antagit USA:s finansieringsstruktur för högre utbildning. För närvarande har många frågor om högre utbildning dykt upp.


En av dessa är den ökade privatiseringen av universiteten som återspeglas av lägre budget från statlig källa än för år sedan. Universiteten söker sedan privata medel för att upprätthålla sin verksamhet. Förändringar i demografiska faktorer, som vad som hände i Japan, ledde å andra sidan till överkapacitet för högre utbildning med lägre studentdemografi och stort antal universitet. För att kunna lösa problem inom högre utbildning, rekommenderade författarna en förändring av politiska intressen mot förbättring av kunskaper och färdigheter snarare än ekonomispecifikationer, eftersom offentliga universitet har visat sig vara mer sårbara för ekonomiska förändringar. Dessutom betonar denna artikel också användningen av fakultetens forskarmodell. Denna modell är beroende av ett distributivt ledarskapsramverk som sätter fokus på ledarskap istället för individuella ledare.


identifierar fyra nyckelfaktorer som ska åtgärdas: "bygga förtroende; omdesigna jobb; förändra organisationsstrukturer; och skapa en lärandekultur" Författarna förklarar vidare att i överensstämmelse med ramverket för distributivt ledarskap finns det vissa principer för lärande inklusive "autentiska sammanhang och uppgifter, flera roller och perspektiv, samarbetskonstruktion av kunskap, coachning och byggnadsställningar [av en mentor], och utvärdering Lefoe et al. Men när sådana ledare finns kan de vara värdefulla för ett institut för högre utbildning eftersom de förstod den inlärningsmiljö som eleverna behöver för att lyckas.


Dessutom har de kapacitet... Verk som citeras Caldwell, C. Shapiro P. Journal of College Admission. Ledarskap inom högre utbildning. Total Quality Management, 12 , s. Wiley Publishing. Kameran som används på Troy, som är gjord av Massachusetts-baserade Software Secure, skulle så småningom kunna övervaka alla Troy Universitys distansstudenter. Och även om vissa kanske ser den här typen av testövervakning som påträngande, kan den nya lagen om högre utbildning göra sådana enheter vanliga i onlineutbildningsprogram över hela landet.


Lagstiftning som kräver större ansvar för distansutbildningsprogram har varit i lagstiftarnas sikte i flera år. Och högskoletjänstemän har inte blivit förvånade över den lagstiftning som har avslöjats. Medan onlineprogram borde stärka sina testverifieringspolicyer, kan spjutspetsteknik möta hårt motstånd bland studenter och universitetsfakulteten Carter. Det har varit mycket oro som har kommit tillsammans med den nya övervakningstekniken. Människor tycker ofta att dessa system är ganska påträngande, och de väcker frågor om integritet.


Varje institution kommer att ha olika sätt att hantera denna fråga. De flesta institutioner anser att eftersom studenter betalar sina... Referenser ACE Analysis of Higher Education Act Reauthorization. pdf Blackboard lanserar lösning för förbättrad studentidentitetsverifiering. Hämtad 19 januari , från Blackboards webbplats:. Det året klev jag in i flygvapnet fylld av hopp om att jag kanske kan komma in i denna prestigefyllda institution. Jag har alltid drömt om att bli pilot. Men dessa förutfattade meningar upplöstes i samma minut som jag satte min fot i flygvapnet när rekryteraren skrattade ut mig från sitt kontor. Han sa att kvinnor inte fick bli piloter. U. Armé jag har tjänstgjort i U.S.A.


Army från till Jag är mycket stolt över att säga att denna institution har bidragit mycket till min personliga tillväxt. Genom denna institution lärde jag mig värdet av disciplin och att vara till tjänst för andra. Den typ av ansvar som vi har gentemot medborgarna i USA har utökat omfattningen av min förståelse av orsaken till min existens. I fick jag en hedervärd ansvarsfrihet. Alla dessa upplevelser formade mina värderingar... Amerikanska universitet samarbetar med sina karibiska motsvarigheter för att skapa en gränsöverskridande handel med idéer och information. Denna veckokolumn kommer att utforska frågor relaterade till företag och högre utbildning i Jamaica och i USA. Varje nummer kommer att ta upp specifika problem relaterade till allt från kön till etik, ledning till e-handel.


Kolumnen kommer att uppmuntra en utforskning av kulturella skillnader i en önskan att främja dialog. Affärsetik, företagskultur och mångfald kommer att vara återkommande teman. Slutligen kommer vi att beskriva trender inom högre utbildning och företag som påverkar Jamaica, USA och relationen mellan de två länderna. Till exempel har amerikanska universitet börjat erbjuda MBA-områden med specialisering inom entreprenörskap. Jamaicanska universitet kan börja göra detsamma: öppna upp en mängd möjligheter för småföretagstillväxt och utveckling. Jamaicanska universitet drar också nytta av trender inom utbildning-som-företag. En artikel publicerad på Boston College Center... Referenser Business-Higher Education Forum BHEF.


Jamaicas utvecklingsmål och GATS-åtagande. htm Williams-Tracy, L. Entreprenörer hittar svar inom högre utbildning. Charlotte Business Journal. 25 mars, Befintlig finansiering för högre utbildning Infrastruktur Utbildningsfinansiering i Florida befinner sig i en krispunkt. Det nuvarande systemet för K-finansiering i Florida har en kombination av statliga och lokala fonder. Detta kommer från allmänna intäkter, vilket sätter denna finansiering på spel om det skulle ske betydande förändringar i statens inkomstnivåer. Det har funnits berättelser i nyhetsmedia under det senaste året där olika organ uttryckt oro över hållbarheten i Floridas förmåga att finansiera sitt K-system Times-Union. Utbildningssystemet har sett sin finansiering minskat flera gånger under de senaste åren.


Som ett resultat av detta har Floridas skolbarn presterat dåligt. På delstatsnivå är Florida Education Finance Program FEFP "den primära mekanismen för att finansiera driftskostnaderna för Floridas skoldistrikt FLDOE. Formeln på vilken Floridas statliga finansiering är organiserad är baserad på... Citerade verk: FLDOE. Florida Department of Education. Hämtad 13 november från www. pdf Stiefel, L. Finansiering av K-utbildning under Bloomberg-åren, Wagner och Steinhardt Schools, NYU. pdf Times-Union. Floridas utbildningsfinansiering släpar fortfarande efter. Jacksonville Times-Union. Effektiviteten av att lära i ett rent onlineformat, från e-post och till och med från strömmande webbföreläsningar är tveksam jämfört med ett interaktivt seminarieformat, och lärande från studenter ansikte mot ansikte utanför klassen.


Slutligen, stipendier och assistentskap är underbara "cv-byggare" för en nyutexaminerad inom området och lärandemöjligheter i sig själva. Oron för den press en heltidsarbetsgivare kan utsätta mig för under min utbildning var den sista "vändpunkten" som fick mig att avvisa onlineutbildning för forskarstudier. orks Citerad Davis, Randal. 7 januari, htm Kuther, Tara. htm Mascle, Denna. 6 maj, htm Norman, Matt. Nackdelar med onlineutbildning. EZIB nätverk. Verk som citeras Davis, Randal. Utbildningens roll: Främja den ekonomiska och sociala vitaliteten på landsbygden i Amerika.


Jackson, MISS: The Southern ural Development Center, Mississippi State University. Grön, M. Den modiga nya och mindre världen av högre utbildning: En transatlantisk syn. Det föränderliga företaget. Först i en serie. Phelps, D. En vision för Los Angeles Community College District. Los Angeles, Kalifornien: Los Angeles Community College District Department of Public Affairs. obinson, P.. Våren Byter roller och nya förväntningar. Nya riktlinjer för högre utbildning 61 16, 1. budgetering av ansvarscentrum: En metod för decentraliserad förvaltning för institutioner för högre utbildning. Bloomington, IN: Indiana University Press. I förhållande till andra ansvarsområden, t. Vid olika tidpunkter, t.ex.


Referenser Beaulieu, L. Jackson, FRÖKEN: Southern Rural Development Center, Mississippi State University. Stöder ditt distrikt ett nätverk som omfattar hela området? Vilka typer av operativsystem används med din skolas LAN[s]? Har din skola antagit en policy för acceptabel användning? För varje grupp nedan, vänligen ange antalet konton som tillhandahålls av ditt skoldistrikt till de olika användargrupperna och de särskilda tjänster som tillhandahålls: Uppringd Internet Individuell tillgång E-post Lärare Studenter Administratörer Lokala kunder Föräldrar Vilka tre instruktionstekniska supporttjänster tillhandahålls inte tillräckligt för i din skola? Exempel: underhåll av ett LAN, konfigurering av stationära datorer, tillhandahållande av utbildning för datorer, installation av programvara på en filserver, tillhandahållande av en helpdesk för lärare och elever Följande märkt Figur 1.


Utvärdering av programmet för högre utbildning. Institutionell nedskärning kan vara både smärtsamt och kontroversiellt. Kan administratörer tillskriva "etisk nedskärning"? Vad kan nedskärningsetiken bestå av? Etisk nedskärning är tanken på att minska och minska utgifterna på ett etiskt sätt. Detta består i att komma ihåg att personalen som släpps loss i själva verket är människor och inte bara en siffra. Administratörer kan tillskriva etiska nedskärningar genom att vara så öppna och ärliga mot sina anställda som de kan vara och genom att ge dem så mycket varsel om att neddragningar kommer att inträffa. En annan sak som kan göras är att en arbetsrådgivare kan tillhandahållas för att hjälpa anställda att hantera den osäkerhet som de upplever.


Om nedskärningar inte hanteras på ett positivt sätt kommer det att leda till depression och låg moral, vilket inte är bra för en organisation som helhet. Etik, säger Fischer, Karin. Referenser Fischer, Karin. College i Colorado Fires President. The Chronicle of Higher Education, 52 9 , sid. Online distansundervisning är en helt annan miljö från den i ett traditionellt klassrum. Det finns olika regler och förordningar som måste följas. Klassdiskussion sker ofta via en anslagstavla och fungerar oftast också som ett sätt att ta del av.


Studenter bör räkna med att spendera mellan två och tre timmar per studiepoäng per kurs på att studera varje vecka. Detta är en helt annan inlärningsstil som inte involverar någon öga mot öga kontakt och som ofta tar bort den mänskliga aspekten av lärande. Distansutbildning är inte för alla, men för dem som har självdisciplin för att bli framgångsrika kan det öppna en hel uppsättning nya möjligheter att få en utbildning. De som deltar i den här typen av lärande upplever ofta att de gillar den frihet som det ger dem att utbilda sig utan att behöva vara bundna till en traditionell lärmiljö. Referenser Fördelar med distansundervisning. htm Fairfax, BJ. Distansutbildning vinner popularitet. html Larson, Ryan.


Begränsningar för distansundervisning. Värdet av bedömningar i högskoleerfarenhet Målet för högskole- och universitetsinstruktörer är naturligtvis att tillhandahålla materialet, sammanhanget och i slutändan den motiverande och stimulerande miljön där studenter kan lära sig. Men det finns en djupare komponent som borde vara central och närvarande inom högskolemiljön. Den viktiga komponenten är en process för bedömning av hur väl eleverna lär sig, vilket indikerar hur effektiv undervisningen har varit. Bedömningar är grundläggande när det gäller att korrekt mäta framgången eller bristen på framgång i förhållande till kvaliteten på undervisningen. Tes: Det överordnade syftet med att gå på en högskola eller ett universitet är inte bara att engagera sig i processen för att ta en examen - utan snarare att lära sig och uppnå en stipendienivå som förbereder en student för framtiden; utan bedömningar kan det verkliga värdet av den lärandeupplevelsen därför inte mätas.


Klassrumsbedömningstekniker... Verk som citeras Nilson, L. Undervisning när den är som bäst. San Francisco: Jossey-Bass. Stivers, B. Bedömning av studenternas lärande: en snabbspårlig upplevelse. Journal of Education for Business. Användningen av lärandecentrerade bedömningar i U. Högskolor och universitet. Forskning i högre utbildning, 53 2 , Disposition I. Examensarbete: Folkbildning fram till årskurs 12 är redan gratis; med tanke på att en gymnasieutbildning inte längre räcker för de flesta jobb, är det dags att göra högskoleutbildning gratis också. En av de främsta anledningarna till att offentlig högre utbildning, som högskola och universitet, ska vara gratis för alla är att den främjar värderingarna lika möjligheter i utbildningen.


Det är faktiskt mer kostnadseffektivt och bättre för ekonomin att erbjuda gratis högre utbildning till alla studenter, att minska skuldkrisen och främja alla medborgares ekonomiska bemyndigande. Gratis högre utbildning skulle vara ett incitament för alla gymnasieelever att nå sina mål och därigenom förbättra den övergripande livskvaliteten i landet. Utbildning bör vara gratis för alla av etiska, ekonomiska och sociala skäl. Varför högre utbildning måste vara gratis för alla i mer än ett sekel,... Ospecifik färgning i både kontroll- och experimentgruppen gjorde alla möjliga fynd praktiskt taget osynliga, men i slutändan var möjligheten att delta i forskningsprocessen från hypotes till datapresentation en fantastisk möjlighet för mig, och jag värderar upplevelsen högt.


Min smak för forskning hade bara väckts av mina erfarenheter under mitt tredje år som grundexamen, och efter att ha avslutat min examen skrev jag på med labbet som forskningstekniker på heltid istället för att genast gå vidare till forskarskolan. Under min anställning blev jag involverad i studiet av modifierande gener relaterade till koagulationsfaktorer, främst med hjälp av zebrafiskar och ibland möss som djurmodeller för liknande ofta identiska mänskliga processer. Det här är forskningen som i slutändan ledde till att jag skapade ett vetenskapligt sammandrag och en presentation inför ett pediatriskt symposium, vilket gav enorma inlärningsmöjligheter och forskningsledarskap... Problem med högre utbildning i USA Undervisningsgraden i USA.


högre utbildning är en av de dyraste i världen. Således har studenters förmåga att betala för högskolorna varit en stor oro för samhällena, högskolorna och universiteten. Medan stora andelar amerikanska medborgare avser att fortsätta sin högskoleutbildning, fortsätter collegeavgifterna att öka trots en ökning av antalet högre utbildningsinstitutioner. Det enda alternativet som finns kvar för blivande studenter som tänker fortsätta sin utbildning är att söka lån. För att hjälpa studenterna har den federala regeringen avsatt medlen för att ge lån till en student under "Federal... Referens Claudia, G. Kapplöpet mellan utbildning och teknik.


Belknap Press vid Harvard University Press. Luzer, D. Smart, J. Högre utbildning: Handbok i teori och forskning. New York, NY: Springer. Thelin, J. En historia om amerikansk högre utbildning 2nd ed. Baltimore, MD: Johns Hopkins University Press. Utbildning Med tanke på din analys av din publik, hur planerar du att få deras förtroende och respekt och beröra deras känslor, och vilka stilval kommer du att göra för att göra det? Min publik kommer att bestå av studenter och professorer. Därför kommer publiken att vara en akademisk publik, bekymrad över frågor relaterade till akademi och stipendium. Jag planerar att få publikens förtroende och respekt med de retoriska grunderna för patos, etos och logotyper. Först kommer jag att erbjuda bakgrundsinformation om mig själv för att skapa personlig trovärdighet.


Jag kommer att förmedla anekdotiska bevis från människor som jag känner. På så sätt kommer jag att skapa etos och stärka mitt argument. Därefter kommer jag att skapa en känslomässig kontakt med publiken genom att relatera mitt ämne till deras personliga liv. Jag kommer att inspirera och motivera min publik att göra meningsfulla förändringar baserat på den information jag kommer att presentera. Informationen kommer…. Verk Citerade Bruinsma, Marjon. Effektivitet av högre utbildning: Faktorer som bestämmer resultaten av universitetsutbildning. Universell Effekterna av publikens medvetenhet på utformning och revidering. Forskning i undervisningen i engelska 22 1.


Högre utbildning: Etik för internationell studentekrytering Under de senaste åren har antalet studenter som korsar nationella gränser för att söka utbildning ökat markant. Detta fenomen kallas också för "global studentmobilitet" och det kan tillskrivas studenters önskan om migration, oförmågan att hitta studiemöjligheter i sina hemländer och viljan att förbättra sin anställbarhet i sina hemländer. Enligt National Association for College Admission Counseling, NACAC, har registreringar av internationella studenter vid institutioner för högre utbildning mer än fyrdubblats under de senaste tre decennierna, från totalt 1.


Faktum är att den globala mobila befolkningen förväntas överstiga 7 miljoner i Referenser Altbach, P. Jakten på internationella studenter i en kommersialiserad värld. Internationell högre utbildning. Engberg, D. Internationell rekrytering: Tillsyn och standarder. Huang, I. Riktlinjer för etisk praxis vid internationell studentrekrytering. Association of International Educators. Investeringar i högre utbildning som ett verktyg för att främja en starkare ekonomi: Granskning av litteraturöversikter av tidigare avhandlingar Följande forskning är en övning där tre avhandlingar under ett liknande ämne bröts för att bättre förstå deras organisationsstruktur, tematiska innehåll och förhållningssätt till undersöker den aktuella diskursen.


Det primära ämnet här kommer att belysa hur återinvesteringar i högre utbildning kan bidra till att underlätta för en starkare, mer stabil ekonomi baserat på ett antal faktorer och indikatorer. Forskningen som följer utforskar tre liknande avhandlingar som visar ett tydligt samband mellan investeringar i högre utbildning och positiva ekonomiska faktorer. Avhandling Carnoy, Martin. Arbetspapper nr. Stanford Center for International Development. pdf I. Utbildning och ekonomisk tillväxt A. Makroekonomiska tillvägagångssätt för den utbildningsekonomiska tillväxten i. Tidigare studier har visat att när det... Referenser Carnoy, Martin. pdf Howe, Caroline. Utbildningens roll som verktyg för miljövård och hållbar utveckling.


Imperial College London. pdf Lundvall, Bengt-Ake. Högre utbildning, innovation och ekonomisk utveckling. Institutionen för företagsstudier Aalborg Universitet, Danmark. etableringen av högre utbildning i relation till ackreditering började i början av 1800-talet då USA och andra länder såg ett behov av att reglera olika akademiska studier.

No comments:

Post a Comment