Wednesday, March 9, 2022

Uppsats om disciplin

Uppsats om disciplin



Hitta alla, uppsats om disciplin. Men tvärtemot våra tankar kan vi finna att samma logik som accepterades som disciplin aldrig kan vara måttstocken för lydnad i någon annan del av världen. Vi måste vara disciplinerade i våra matvanor för att uppnå en hälsosam kropp. Dessa cookies kommer endast att lagras i din webbläsare med ditt samtycke. Ledare och chefer bör alltid vara med och förbättra uppsats om disciplin beteenden och personligheter hos sina ämnen så att det blir lättare att arbeta med dem.





Lås upp din GRATIS provversion av SparkNotes Plus!



Disciplin utgör en uppsättning regler och förordningar som åläggs oss av alla goda skäl. Antingen vi gillar det eller inte, är disciplin viktigt i livet och mycket väsentlig kvalitet för att bli en bra student eller en bra professionell. Även en viss mängd disciplin i det personliga livet är också nödvändigt. I nedanstående uppsatser kommer vi att gå igenom olika uppsatser om disciplinen av varierande ordlängd. Jag har nedan gett korta och långa uppsatser om disciplin på engelska. Uppsatserna har skrivits på ett enkelt och effektivt engelska språk och kommer att vara lätta för dig att förstå.


I uppsatserna nedan kommer du att inse vikten av disciplin i livet; oavsett om du är student eller professionell. Uppsatserna kommer att göra dig till en bättre person och förbättra ditt självförtroende och andra egenskaper. Det beror på att vi föredrar att vara frivilliga och ogillar att följa några regler eller förordningar. Men vi måste förstå att ett visst mått av disciplin är bra för vår egen vinning. Utan någon disciplin alls, i liv och uppförande, kommer vi att vara som en missriktad missil, med massor av ammunition men ingen aning om målet.


De flesta av barnen förstår disciplin som en uppsättning regler som har påtvingats av sina äldre. Många barn tycker att disciplin är onödigt och de ska få fria händer i vad de än vill göra. Äldste och vårdnadshavare har alltid barnens fördelar i sinnet och så många regler och förordningar som de ålägger är endast till för barnens säkerhet och fördel. Det finns också några enkla disciplinära handlingar som du kan utöva i ditt dagliga liv. Om du disciplinerar dig själv i att gå och lägga dig tidigt och gå upp tidigt nästa morgon, kommer det förmodligen att få ett bra resultat för din hälsa och personlighet. På samma sätt, att tvätta händerna innan du äter, att inte prata medan du äter, att alltid bete dig ordentligt är några enkla handlingar som kommer att förändra ditt liv om du bara följer dem varje dag på ett disciplinerat sätt.


Jag vet att du redan har en idé om disciplin, mer så om du är student. Hur ofta blev du ombedd av din lärare att vara uppmärksam på att annars lämna klassen? Det här är några uppsats om disciplin exemplen på disciplin, som förmodligen fördes för att skapa positiv utveckling i dig. I det här fallet är den pålagda disciplinen nödvändig och du också uppsats om disciplin utveckla en vana att följa den. Uppsats om disciplin är ingen skada i den disciplin som dina lärare, äldste eller föräldrar har ålagt dig, för vad de tänker på är i första hand din egen välfärd och förbättring. Disciplin är bra så länge målet som det har genomförts med är bra. Sådan disciplin ger positiva förändringar i dig och förändrar människors uppfattning om dig.


Det ger dig beundran från lärare, vänner och familj. Du kommer att vara ett exempel för juniorer och yngre att följa och ses på med respekt och beundran. Du kommer att vara mer samlad och framgångsrik i karriär och liv, uppsats om disciplin. Inte bara i studentlivet utan även i det personliga och professionella livet är disciplin ett måste, uppsats om disciplin. Att se till att reglerna följs och att disciplinen upprätthålls, uppsats om disciplin, det finns också en bestämmelse om straff eller påföljd. Disciplin påtvingas av en person på sig själv eller andra, ofta av goda skäl och för att få önskvärda resultat.


Som om du har disciplinerat dig själv uppsats om disciplin studier och bestämde att du ska själv studera i timmar hemma varje dag, uppsats om disciplin, under några omständigheter; beslutet kommer sannolikt att förbättra dina betyg och göra din karriär stabil. I ett annat exempel, om en prompt polis bötfäller en person för att ha kört vårdslöst eller utan att bära hjälm; det är bara för att garantera personens säkerhet och med hänsyn till samhällets allmänna bästa. Viss försiktighet måste dock iakttas vid fastställande av regler och föreskrifter och eventuella besvär som orsakas för dem som följer reglerna måste också beaktas.


Till exempel, om polismannen i exemplet ovan inte bara bötfäller personen utan också sätter honom i fängelse för ett mindre brott, skulle det vara ett fall av disciplin som överskrids gränsen. I den allmänna uppfattningen är disciplin uppsats om disciplin sätt att hålla dig själv och dina handlingar ordningsamma, ofta innebär det också att i rätt tid följa alla dina deadlines och ansvar. Även om disciplin är bra för förbättringar och utveckling, uppsats om disciplin, när det tvingas på av någon annan kan det också skapa problem. I den här uppsatsen, uppsats om disciplin, Jag kommer att berätta om bra disciplin och dålig disciplin.


God disciplin åläggs av alla goda skäl och för att få önskvärda resultat, uppsats om disciplin. Till exempel, uppsats om disciplin, när din klasslärare strängt ber dig att inte prata under föreläsningen, är hans eller hennes avsikt bara att få dig att koncentrera dig på föreläsningen så att du kan förbättra dina betyg. Ett annat exempel på bra disciplin är när din pappa ber dig att komma hem tidigt till varje pris, det är bara för din egen säkerhet och nytta. På samma sätt kan det finnas hundratals exempel på disciplin som används för att förbättra saker och ting. Varje disciplinär handling som har utdömts utan någon giltig anledning eller med falsk avsikt faller under kategorin dålig disciplin, uppsats om disciplin. Även den goda disciplinen när den utförs för kraftfullt så att den blir stressande och psykiskt störande för någon kan kategoriseras som en dålig disciplin, uppsats om disciplin.


I det här fallet finns det ingen uppenbar anledning till den ålagda disciplinen; dessutom kan det vara lite deprimerande för din vän, uppsats om disciplin. Disciplin är bara bra upp till en omfattning när påläggaren har ämnets välfärd i åtanke. Också någon uppsats om disciplin kräver ett rationellt och opartiskt tillvägagångssätt och alla oönskade resultat måste också undvikas. Det kan betyda hela skillnaden mellan framgång och misslyckande. Disciplin i studentlivet är mycket viktig och en avgörande faktor bakom de akademiska betygen. Disciplin är det första du behöver träna på om du vill utmärka dig i studier. Det förbättrar också ditt självförtroende, vilket är ett måste för studentlivet.


Det uppsats om disciplin många fördelar när de praktiseras i studentlivet. Disciplin får dig att koncentrera dig och ta bort dina avvikelser, vilket gör ditt sinne lugnt och koncentrerat. Det hjälper dig att förverkliga mål och ger dig mod att följa en välplanerad väg för att uppnå själva målen, med självförtroende. Att utöva disciplin i studentlivet kommer att göra dig populär bland dina lärare och vänner, vilket får dem att beundra dig. Du kommer att ses som en idealisk student och vara ett exempel för andra att följa. I livet för en student spelar disciplin en betydande roll.


Tillvägagångssättet är att börja tidigt under din högstadietid och fortsätta med vanan att disciplinera på alla nivåer i ditt student-, yrkes- eller privatliv. Disciplin i livet gör dig mer självsäker genom att hålla dig lugn, sammansatt och med full kontroll över ditt liv, uppsats om disciplin. Alla har drömmar men vissa uppnår dem medan andra helt enkelt inte kan göra det. Svaret ligger i den disciplin de anpassar sina liv för att uppnå målen. Att förverkliga en dröm och sätta ditt liv på en väg av framsteg kommer med ett pris. Några av de sätt på vilka du kan leva ett disciplinerat liv ges nedan. Det första steget mot att leva ett disciplinerat liv är att identifiera dina svagheter och ta bort dem en efter en.


Med dina svagheter som omger dig kommer det att vara svårt för dig att sätta upp mål och följa regler. De uppsats om disciplin jobb du bör göra är att känna igen de situationer eller handlingar som utgör dina svagheter och övermanna dem klokt och säkert. Ett av de största hindren för att leva ett disciplinerat liv är ett vandrande sinne. Ditt sinne och dina tankar måste samlas och sammanfattas om du vill leva i disciplinen. Du måste, till varje pris, övervinna dina avvikelser och förälskelser om du någonsin vill lyckas i livet. En av de viktigaste egenskaperna hos disciplin är att den följer en tydlig ruttplan med tydliga mål.


Du följer disciplin för att du vill uppnå ett specifikt mål i livet genom att utöva disciplin. Att ta till sig goda vanor är väldigt uppsats om disciplin för att leva ett disciplinerat liv, uppsats om disciplin. Dåliga vanor är ett slags störningar; de kommer alltid att dra ner dig från att göra framsteg. Med goda vanor på din sida kommer du att känna dig mer sammansatt och disciplinerad. Att hålla sig i form är en annan faktor som är avgörande för att leva ett disciplinerat liv. Om du är vältränad och nöjd med din kropp och utan någon sjukdom, kommer du att kunna leva ett disciplinerat liv. Du måste träna regelbundet och delta i sporter eller fritidsaktiviteter för att leva ett disciplinerat och därmed fruktbart liv.


Disciplin i livet är mycket viktigt för framgång och framsteg. Om du bara följer de ovan angivna metoderna, uppsats om disciplin kommer att kunna ingjuta disciplin i ditt liv och därigenom sätta dina mål och göra framsteg. Disciplin är en attityd för att hålla ditt liv och ditt beteende i kontroll. Det är en livsstil där en person flitigt följer bestämda regler och tidtabeller för att uppnå en uppsats om disciplin mål i livet. Vissa människor tar disciplin på allvar och är det alltid uppsats om disciplin av sina egna handlingar och uppsats om disciplin de lägger tid på. Disciplin är en metod att göra ditt uppsats om disciplin jobb på ett kompromisslöst sätt. En disciplinerad person bestämmer sig för något av goda skäl och håller fast vid engagemanget oavsett vad.


Några av fördelarna med disciplin anges nedan. När du valde disciplin som ett sätt att leva, blir ditt liv mer uppsats om disciplin och meningsfull. Genom att utöva disciplin får du full kontroll över dina egna sinnen och önskningar och styrkan att vifta bort de obetydliga. Disciplin gör dig mer självsäker och progressiv mot det mål du har valt. Om du regelbundet strävar efter att uppnå målet på ett disciplinerat sätt, kommer du att bli säker på att närma dig målet varje dag. Om du lever ett disciplinerat liv, uppsats om disciplin, inte bara du får självförtroende utan även andra kommer att anförtro dig.


En person som leder ett disciplinerat liv är alltid beundrad och betrodd av vänner och familj. Människor tenderar att gilla personer som är sammansatta och disciplinerade. De är ett exempel för den andra att följa och bli inspirerad. Disciplin håller dig mer stabil i livet och du känner dig mer i kontroll som aldrig förr. Disciplin ingjuter självförtroende som gör att du anpassar dig till en positiv attityd och framgång i livet. Du levererar kompetens och tjänar pengar vilket gör dig ekonomiskt stabil. Disciplin hjälper dig att hålla dig mentalt och fysiskt vältränad genom att hålla dig borta från frestelser och avledningar. Det framkallar också iver att träna regelbundet och följa en strikt disciplinär diet för att hålla dig i form och frisk.


Du följer religiöst det schema du har upprättat för idrottsaktiviteter, träning osv. Med disciplin får du självförtroende och grus för att lyckas.





uppsatstalsformat



Disciplin är av två typer, den ena är den som vi får utifrån samhället och den andra som produceras av oss själva inom oss. Men många gånger behöver vi inspiration från en inflytelserik person för att förbättra sina självdisciplinvanor. Vi behöver disciplin i många samhällsskikt i många samhällsskikt, så det är bra att utöva disciplin från barndomen. Självdisciplin har olika betydelser för alla individer, för elever betyder det att läsa med koncentration vid rätt tidpunkt och slutföra det givna arbetet. Men för personen att arbeta tidigt på morgonen, träna, gå till kontoret i tid och utföra kontorsarbete ordentligt.


Det finns ett stort behov av självdisciplin hos alla, för i dagens moderna tid har ingen tid att inspirera andra att disciplinera andra. Vem som helst utan disciplin kan misslyckas i sitt liv, utan någon disciplin kan ingen människa någonsin fira lyckan i sitt akademiska liv eller andra aktiviteter. Självdisciplin behövs inom alla områden som balanserad kost som kontrollerar fetma och slöseri, regelbunden träning kräver koncentration etc. Alla med hälsoproblem kan få hälsorelaterade problem på grund av stök och okontrollerad mat. Därför måste disciplinen vara hälsosam. Kandidaten behöver utveckla självdisciplin eftersom han kan lära sina barn en bra disciplin. De uppmuntras alltid att hålla sina barn motiverade, så att de behandlar andra bättre och gör allt arbete vid rätt tidpunkt.


Vissa djävulsbarn lyder inte sina föräldrars disciplin, vid sådana tillfällen borde föräldrar lära sina sneda barn med mod och tålamod. Enligt naturen har alla människor olika tid och potential att få disciplin. Ge därför aldrig upp och fortsätt ansträngningarna för att vara i disciplin, stora steg kan bara uppnås genom små steg. Kära läsare, Jag heter Manisha Dubey Jha. Jag har bloggat i 3 år och genom Fast Read. i Jag har gett viktigt utbildningsinnehåll så långt som möjligt till läsaren. Hoppas du gillar alla, dela gärna din klasskamrat också. Som litteraturmänniska brinner jag mycket för att läsa och vara med i mina tankar på papper. Så vad är bättre än att anta skrivandet som ett yrke?


Med över tre års erfarenhet inom det givna området skapar jag ett rykte online för mina kunder. Om några misstag eller fel i artikeln, vänligen föreslå oss snabbläsning. ait gmail. Uppsats om Discipline Feed av sandy Cat- Essay. Essä om disciplin 1 ord Disciplin i varje liv är det viktigaste, utan disciplin kan inget lyckligt liv leva. Uppsats 2 om uppsatsord Disciplin är mycket viktigt i livets alla aktiviteter, vi måste alltid vara i skolan, hemma, på kontoret, institutionen, fabriken, lekplatsen, slagfältet eller annan plats. Uppsats 3 om disciplinord Disciplin är ett sätt att göra vilket arbete som helst på rätt sätt. Med respekt för våra äldre och överordnade måste vi följa vissa regler. Det är ett viktigt verktyg för alla aktiviteter i livet, oavsett om det är hem, kontor, lekplats eller annan plats.


Uppsats 4 om disciplinord Den disciplinerade personen är lydig och han har ett självkontrollerat beteende för lydnad av rätt auktoritet. Uppsats om disciplin 5 ord Disciplin är en åtgärd som reglerar din kropp, ditt sinne och din själ och hjälper till att göra allt arbete korrekt genom att följa order från de äldste, lärare och föräldrar i familjen. Uppsats om disciplin 6 ord Disciplin är något som håller alla väl kontrollerade. Webbverktyg. I den allmänna uppfattningen är disciplin ett sätt att hålla dig själv och dina handlingar ordningsamma, ofta innebär det också att i rätt tid följa alla dina deadlines och ansvarsområden. Även om disciplin är bra för förbättringar och utveckling, när det tvingas på av någon annan, kan det också skapa problem.


I den här uppsatsen kommer jag att berätta om bra disciplin och dålig disciplin. God disciplin åläggs av alla goda skäl och för att få önskvärda resultat. Till exempel, när din klasslärare strängt ber dig att inte prata under föreläsningen, är hans eller hennes avsikt bara att få dig att koncentrera dig på föreläsningen så att du kan förbättra dina betyg. Ett annat exempel på bra disciplin är när din pappa ber dig att komma hem tidigt till varje pris, det är bara för din egen säkerhet och nytta. På samma sätt kan det finnas hundratals exempel på disciplin som används för att förbättra saker och ting. Varje disciplinär handling som har utdömts utan någon giltig anledning eller med falsk avsikt faller under kategorin dålig disciplin. Även den goda disciplinen när den utförs för kraftfullt så att den blir stressande och psykiskt störande för någon kan kategoriseras som en dålig disciplin.


I det här fallet finns det ingen uppenbar anledning till den ålagda disciplinen; dessutom kan det vara lite deprimerande för din vän. Disciplin är bara bra upp till en omfattning när påläggaren har ämnets välfärd i åtanke. Alla discipliner kräver också ett rationellt och opartiskt tillvägagångssätt och alla oönskade resultat måste också undvikas. Det kan betyda hela skillnaden mellan framgång och misslyckande. Disciplin i studentlivet är mycket viktig och en avgörande faktor bakom de akademiska betygen. Disciplin är det första du behöver träna på om du vill utmärka dig i studier. Det förbättrar också ditt självförtroende, vilket är ett måste för studentlivet.


Det har många fördelar när det praktiseras i studentlivet. Disciplin får dig att koncentrera dig och ta bort dina avvikelser, vilket gör ditt sinne lugnt och koncentrerat. Det hjälper dig att förverkliga mål och ger dig mod att följa en välplanerad väg för att uppnå själva målen, med självförtroende. Att utöva disciplin i studentlivet kommer att göra dig populär bland dina lärare och vänner, vilket får dem att beundra dig. Du kommer att ses som en idealisk student och vara ett exempel för andra att följa. I livet för en student spelar disciplin en betydande roll. Tillvägagångssättet är att börja tidigt under din högstadietid och fortsätta med vanan att disciplinera på alla nivåer i ditt student-, yrkes- eller privatliv.


Disciplin i livet gör dig mer självsäker genom att hålla dig lugn, sammansatt och med full kontroll över ditt liv. Alla har drömmar men vissa uppnår dem medan andra helt enkelt inte kan göra det. Svaret ligger i den disciplin de anpassar sina liv för att uppnå målen. Att förverkliga en dröm och sätta ditt liv på en väg av framsteg kommer med ett pris. Några av de sätt på vilka du kan leva ett disciplinerat liv ges nedan. Det första steget mot att leva ett disciplinerat liv är att identifiera dina svagheter och ta bort dem en efter en. Med dina svagheter som omger dig kommer det att vara svårt för dig att sätta upp mål och följa regler.


Det första jobbet du bör göra är att känna igen de situationer eller handlingar som utgör dina svagheter och övermanna dem klokt och säkert. Ett av de största hindren för att leva ett disciplinerat liv är ett vandrande sinne. Ditt sinne och dina tankar måste samlas och sammanfattas om du vill leva i disciplinen. Du måste, till varje pris, övervinna dina avvikelser och förälskelser om du någonsin vill lyckas i livet. En av de viktigaste egenskaperna hos disciplin är att den följer en tydlig ruttplan med tydliga mål. Du följer disciplin för att du vill uppnå ett specifikt mål i livet genom att utöva disciplin. Att ta till sig goda vanor är mycket viktigt för att leva ett disciplinerat liv.


Dåliga vanor är ett slags störningar; de kommer alltid att dra ner dig från att göra framsteg. Med goda vanor på din sida kommer du att känna dig mer sammansatt och disciplinerad. Att hålla sig i form är en annan faktor som är avgörande för att leva ett disciplinerat liv. Om du är vältränad och nöjd med din kropp och utan någon sjukdom, kommer du att kunna leva ett disciplinerat liv. Det faktum att den moderna medborgaren tillbringar en stor del av sitt liv i åtminstone några av dessa institutioner avslöjar hur långt samhället har förändrats. Sök i alla SparkNotes-sökförslag Använd upp- och nedpilarna för att granska och gå in för att välja. No Fear Litteratur Översättningar Litteratur Studieguider Ordlista med litterära termer Hur man skriver litterär analys.


Biografi Biologi Kemi Datavetenskap Drama Ekonomi Film Hälsa Historia Matte Filosofi Fysik Poesi Psykologi Noveller Sociologi USA:s regering och politik. SparkTeach Lärarhandbok. Sammanfattning Allmän sammanfattning Kontext De fördömdas kropp Skådespelet på ställningen Generaliserat straff Straffets milda konst Fogliga kroppar Medlen för korrekt träning Panopticism Kompletta och strama institutioner Olagligheter och brottslighet The Carceral. Viktiga citat förklaras. Frågesport Studiefrågor Förslag för vidare läsning Föreslagna uppsatsämnen.


Vänta medan vi behandlar din betalning. Lås upp din GRATIS provversion av SparkNotes Plus! Lås upp din GRATIS provperiod! Registrera dig och få omedelbar tillgång för att spara sidan som din favorit. Sammanfattning Panopticism. Sida 1 Sida 2. Analys På många sätt är detta bokens hjärta.

No comments:

Post a Comment