Friday, February 18, 2022

Konstutställningsuppsats

Konstutställningsuppsats



Dess tema var livet för Sawai Raja Jai ​​Singh från Amber. Vi njöt en hel dag där och hade väldigt roligt. Princess Diana Words 3 sidor, konstutställningsuppsats. Entrén till hallen var i sig så konstnärligt utformad och byggnaden var omgiven av vackra rosenträdgårdar och fontäner. Det var verkligen en rik upplevelse. De bländade våra ögon och fyllde våra hjärtan med stor glädje när vår lärare förklarade dem för dem konstutställningsuppsats. Underteman på denna utställning är lika många som fotografierna som ställs ut.





Efter Photoshop



Konstutställning är i grunden visning av kreativa konstnärliga verk av en konstnär eller en kollektiv grupp av konstnärer. Konststudenter besöker dessa utställningar för att se konst från första hand. Sådana besök berikar deras fantasi. Vissa människor besöker sådana utställningar för ren och skär nöje eller bara för att fördriva tiden. Men för konststudenterna är dessa utställningar en läroprocess. Jag råkade besöka en sådan utställning i min stad förra året. Detta besök på konsthallen genomfördes av konstlärarna på vår skola. Vi konststudenter bestämde oss för att åka på en lördag. Utställningsplatsen var belägen i centrum av staden.


Entrén till hallen var i sig så konstnärligt utformad och byggnaden var omgiven av vackra rosenträdgårdar och fontäner. Denna konstutställning organiserades av delstatsregeringen för att utbilda den allmänna massan om den rika konsten och kulturen i Bengal som har funnits i århundraden. Inträdesavgiften till konsthallen hölls ganska nominell för att uppmuntra fler besökare och särskild rabatt erbjöds studenterna. Nästan alla typer av målningar som stilleben, abstrakta och andra hölls utställda i konstutställningen, konstutställningsuppsats. Förutom målningarna och konstverken från Bengal, visades också liknande målningar från andra länder. Det bengaliska konstsegmentet var inrymt på bottenvåningen och konst och målningar från andra platser organiserades på första och andra våningen.


Målningarna sträckte sig från de rutinerade konstutställningsuppsats världsberömda målare till amatörmålare. En avdelning fanns för att visa målningar av nuvarande konststudenter. Som konststudenter själva blev vi ganska inspirerade av den rena fantasin och kvaliteten hos dessa amatörmålare. Den detaljerade informationen om målningarna, såsom målarnas ursprungsland, målningarnas tema, etnicitet, konstutställningsuppsats, etc. lämnades som referens till besökarna. Våra konstlärare instruerade oss att exakt observera varje konstverk.


De sa åt oss att skriva ner våra perspektiv och synpunkter på konstverken i en anteckningsbok. Det var verkligen en bra lärande och inspirerande upplevelse för oss och våra lärare också. Informationen och våra perspektiv som vi skrev ner i vår konstutställningsuppsats böcker förvarades säkert i våra väskor för diskussion i nästa klass. Vi kom tillbaka berikade från konstutställningen på kvällen. Om oss Användbara länkar Medlemmar Sök Annonsera hos oss Kontakt. Hem Tjänster Fördelar FAQ Projekt E-böcker Förfrågningar Lärare Institutioners profiler Recept Talat engelska, konstutställningsuppsats. Cl Klass 4 Klass 5 Klass 6 Klass 7 Klass 8 Klass 9 Klass 10 Bengaliska artiklar Poesi Fiction. ENGELSK ESSÄKLASS Besök på en konstutställning.


Uppsatskategori Allmänna uppsatsämnen Tillbaka till din klass, konstutställningsuppsats. Hitta din väg hem Om oss Våra tjänster Medlemmar Sekretesspolicy Ansvarsfriskrivning Annonsera hos oss tjänsteleverantörer. Klass Klass 3 Klass 4 Klass 5 Klass 6 Klass konstutställningsuppsats Klass 8 Klass 9 Klass Klass E-böcker Projekt Artiklar Bengali Poesi Skönlitteratur Recept Talat engelska. Följ oss, konstutställningsuppsats.





ämnen för förintelsen



Det var vackert organiserat i stor skala. Det tog oss ungefär två och en halv timme att gå igenom hela utställningen. Det var en utställning jag aldrig kommer att glömma. Det ökade vårt intresse för studier av historia, kultur och civilisation. Det gav en ny innebörd åt ämnet historia och vikten av dess studier. Det var verkligen en rik upplevelse. När vi gick tillbaka mot skolbussen kom bilderna av vad vi hade sett inne i utställningen framför våra ögon gång på gång. Vi njöt en hel dag där och hade väldigt roligt.


Det var en oförglömlig upplevelse. Författare: Admin Etiam på libero iaculis, mollis justo non, blandit augue. Bloggkommentarer Facebookkommentarer 0 kommentarer:. Sök blogg. populära inlägg. Uppsats om en elevs plikter för klass 6, 7, 8, 9, Uppsats om en elevs plikter för klass 6, 7, 8, 9, 10 Introduktion - En student är ett lands framtid. Han har vissa plikter och är En varm sommardag uppsats för klass 5, 6, 7, 8. En varm sommardag Uppsats för klass 5, 6, 7, 8 Det var juni månad. Det var kvavt varmt. Solen sken väldigt starkt. Det var r Essay on Books are Our Best Companion Words. Essä om böcker är våra bästa följeslagare Inledning- Människan är ett socialt djur. Han kan inte leva ensam.


Han behöver sällskap. Vissa målningar som tillhörde en avdelning om modern konst var verkligen svåra att förstå. Alla hade sina egna tolkningar av dessa målningar. Detta gav upphov till en mycket livlig och användbar diskussion om konst. Mitt besök på den här utställningen var verkligen minnesvärt. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Om Vision Webbplats invigningsfunktion. Yrkesplacering Cell Invigning Medietäckning. Sekundär hindi Sr. Sekundär Punjab Sr. Sekundär yrkesredovisning och revision Luftkonditionering och kylteknik Bilteknik Bankverksamhet Elektrisk teknik Elektronik Teknik Hotellledning och cateringteknik IT-applikation Marknadsföring och försäljning Kontor Sekreterare Stenografi CBSE ASL E-böcker Hindi Uppsatser Engelska Uppsatser Brevskrivning Stenografi diktering.


Hem » Språk » Engelska Sr. Ett besök på en konstutställning I söndags hölls en utställning med målningar av framstående målare i Lions Club Hall i vår stad. Det är också en mycket bra plattform för lärare som vill dela med sig av sin värdefulla kunskap. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras. Jag kan luta mig mot njutbart, intressant; utmanande. Men subjektivt? Inte om du gör ett bra jobb. Kataloguppsatser handlar inte om att hitta på något. De handlar om att hitta det tydligaste sättet att beskriva och förklara.

No comments:

Post a Comment